woensdag 2 april 2014

g-spot

Op pagina 42 van Volkskrant magazine komt Beertje van Beers met een pony (haar over je voorhoofd) en met cowboylaarzen het keurige College hotel binnenlopen. En ook haar klaterende lach maakt zo'n indruk op de interviewster, dat die schrijft: want Beertje (41) is een ponygirl.

Een ponygirl is de vrouwelijke rolmodel die door de website van Beertje van Beers en haar travante Rianne Swierstra wordt bezongen: vrouwen die sexy en eigengereid zijn en die toevallig een pony hebben, zoals Jane Birkin en Pippi Langkous. Volgens het artikel in de Volkskrant trekt de website van les Ponygirls per maand 22 duizend bezoekers, maar het lijkt erop dat deze site nu al niet meer onderhouden wordt. Ik geef toe: ik moet ook nog steeds schrijven over pagina 41 van Volkskrant Magazine.

Beertje van Beers vertelt dat les ponygirls is een educatieve blog is. Ze volgde bijvoorbeeld een cursus om te ontdekken waar haar g-spot was en blogde daarover, in de hoop dat er nu misschien - al is het er maar één - vrouw in de weer gaat met een spiegeltje. Na ze dit heeft meegedeeld, op de bank van het College hotel, onderbreekt een man het gesprek: , zegt hij, zijn jullie lekker aan het interviewen? En na dit incident vraagt de interviewster: Word je niet moe van dit soort gesprekken?

Wat voor soort gesprekken zou de interviewster bedoelen? Het gesprek dat ze zelf gaande probeert te houden, of de enthousiaste bijdrage van de man die meeluisterde?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten