woensdag 23 april 2014

schoonheden

Naast wijn en restaurants - het uitstapje naar de parenclub was een eenmalige thematische hiccup - is het minimagazinetje Smaak ook nog erg geïnteresseerd in wat BN-ers aan hebben. En of dat een beetje door de beugel kan: stijladvies. Dit keer gaat het om Manuëla Kemp en om Eric Corton, die argeloos op een blauwe respectievelijk rode loper staan en welwillend naar de polderpaparazzi glimlachen. Respectievelijk (leuk woord!) Cécile Narinx en Arno Kantelberg gaan, aan de hand van wat deze BN-ers gekozen hebben om aan te trekken, een giftige beschrijving maken van (respectievelijk) Manuëla Kemp en Eric Corton. Dat gaat ongeveer zo:

Cécile Narinx is gezegend met een van de zeven schoonheden: een moedervlek op haar bovenlip. Het is jammer dat dit gymnasiummeisje, dat een positief zelfbeeld heeft dankzij bh's die liften, kokerrokken die optisch verlengen en poedels die verdoezelen, vergeten is om die moedervlek zo te liften, verlengen en verdoezelen, dat hij ook op de plek zit waar die schoonheid hoort te zitten: klein, plat en dichter bij haar mondhoek. De twee flesjes bier die ze er tegelijkertijd bij drinkt zal ik dan met de mantel der liefde bedekken.

Arno Kantelberg is hoofdredacteur van het jaar geweest met zijn eigen titel en bedrijf Esquire, in 2008. Dat is alweer 6 jaar geleden en sindsdien lijkt Arno Kantelberg nogal vermagerd. Bovendien is zijn haar opvallend grijs geworden, ook op zijn kin, waar eerst geen haar was, want in 2008 had hij nog geen baard. Naar de kapper gaat hij nog steeds wel met duidelijke regelmaat, maar ietsje gezonder eten, de alcohol, waarover hij zo graag adverteert misschien iets meer laten staan en in de sportschool of gewoon in het park zijn bovenlichaam trainen is misschien ene goed idee, nu hij met zijn 46 jaar te oud is geworden voor het blad dat hij met zichzelf voor ogen maakt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten